Drijfveren Analyse

Drijfveren; voor ieder mens uniek!

“Ons drijfverenprofiel wordt gevormd door zowel het DNA dat je van je ouders mee hebt gekregen, als alle levenservaringen die je tot op heden hebt opgedaan.”

“Drijfveren spelen een belangrijke rol in het werk. Ze hebben invloed op werkplezier en werksucces. Wanneer drijfveren passen bij taken en organisatie, zal het werk energie en voldoening geven. Ook zal dat een positief effect hebben op de prestaties.”

Mijn Drijfveren

Wanneer drijfveren goed inzichtelijk zijn, is men beter in staat te bepalen welke taken, functies en/of organisaties het best passen.

In 2016 heb ik uitgebreid onderzoek gedaan naar mijn eigen drijfveren. De uitkomst heeft er mede toe geleid dat ik als zelfstandig ondernemer telkens op zoek zal gaan naar de juiste match voor het hoogst haalbare resultaat; genoegdoening uit mijn werk halen en de opdracht naar wens en verwachting kunnen uitvoeren.

Van twaalf drijfveren die zijn onderzocht, is in kaart gebracht of het een sterke of minder sterke drijfveer van mij is. Uit het onderzoek is gebleken dat mijn twee sterkste drijfveren “Invloed” en “Samenwerking” zijn.

Heeft u interesse naar de rest van de resultaten? Laat het mij dan weten, ik stuur u vrijblijvend mijn CV incl. drijfveren analyse.

Veiligheid & Advies op maat
Tel: 06-42610558

Web: www.veiligheidenadviesopmaat.nl
E-mail: info@veiligheidenadviesopmaat.nl
KvK: 71779655
BTW: NL177117308B02

VAOM