Veiligheidsladder

 

De Veiligheidsladder is een instrument waarmee organisaties concrete handvatten krijgen voor het opzetten, implementeren en toetsen van elementen waarmee ze veilig werken en veilig gedrag in de cultuur van hun organisatie kunnen borgen. 

De eerste stap daarbij is het helder krijgen wat veilig gedrag precies is voor de organisatie. Ook kan de Veiligheidsladder helpen om vast te stellen in welke mate een organisatie over een veiligheidscultuur beschikt en wat zij moet doen om dit binnen de organisatie te implementeren, te versterken en uit te breiden naar (keten)partners. 

Het ultieme doel, en het hoogste niveau van de Veiligheidsladder, behelst de implementatie van een veiligheidscultuur in de hele keten van de organisatie; van (onder)leverancier tot opdrachtgever, en uiteindelijk de hele branche. 

De Veiligheidsladder is geschikt voor alle soorten organisaties. Zowel in de profit- als de non-profitsector, van dienstverlening tot industrie. In grote, maar ook in kleinere ondernemingen.

Zorg ook voor een veilige werkomgeving en de gezondheid van uw werknemers. Ik vertel u er graag meer, zo niet alles over!

Veiligheid & Advies op maat
Tel: 06-42610558

Web: www.veiligheidenadviesopmaat.nl
E-mail: info@veiligheidenadviesopmaat.nl
KvK: 71779655
BTW: NL177117308B02

VAOM