De veiligheidscoach

De veiligheidscoach houdt het onderwerp veiligheid voortdurend in de schijnwerpers binnen organisaties en bij directies, leidinggevenden, afdelingen en/of medewerkers. 

Als werkgever wil je dat werknemers veilig zijn binnen je bedrijf. Een veiligheidscoach richt zich op het vergroten van het veiligheidsbesef en daarmee een veilige(re) werkomgeving.

Als gediplomeerd veiligheidscoach ben ik in staat om op een positief-coachende manier, het onveilig gedrag van medewerkers te beïnvloeden en definitief te veranderen. Dat kan vanaf de werkvloer, maar uiteraard valt er ook rendement te halen binnen het werkvoorbereidings- of zelfs het ontwerpproces. 

“Wanneer weerstand vermindert krijg je automatisch draagvlak voor het advies”

Telkens weer kijken wat de beste manier is om invloed te hebben op het veiligheidsbeleid van een organisatie, zonder een hiërarchische positie te hebben. Als gecertificeerd veiligheidscoach doe ik dat, doormiddel van luisteren, exploreren en inspireren; dat doe ik bij voorkeur binnen alle lagen van de organisatie. Ik kan daarmee helpen in groei en autonomie van veiligheidsbewustwording binnen een (project)organisatie!

Leiderschap en Betrokkenheid

Als veiligheidscoach is het een fantastische uitdaging om de werkzaamheden op dit project op het hoogste ambitieniveau van de Veiligheidsladder uit te voeren.

Veiligheidstrainingen

Veilig werken kan worden gestimuleerd door het geven van veiligheidstrainingen, het uitvoeren van veiligheidscultuurmetingen of het opstellen van actieplannen en bewaken van de voortgang hiervan.

“Life Is Short, Don’t Rush It.”

Contact

+31 (0)6 42 61 05 58

info@veiligheidenadviesopmaat.nl